недеља, 17. мај 2015.

ПОРЕКЛО НАВОДНИХ ХАЗАРА

У последњих пар година су се могле чути и прочитати разне теорије везане за наводне Хазаре - од тога да су они монголско-турско племе, па до тога да или самостално владају светом, или владају светом у име изфантазираних рептила.
Међутим, све те теорије су потпуно промашене и представљају празне приче, јер истина о наводним Хазарима је скроз другачија.
Наводни Хазари не могу никако да буду монголско-турско племе, из разлога што немају изглед и црте лица које су карактеристичне за Монголе.
Наиме, наводни Хазари су описивани као народ светле боје коже, црвенкасте косе и плавих очију; у кинеској хроници T'and-shu су описани као високи, црвене косе, црвеног лица и плавих очију, док арабски хроничар Ибн-Саид ал-Махриби пише да им је кожа бела, очи плаве, коса црвена и да су им тела крупна. 
Ови описи јасно показују да наводни Хазари никако не могу бити Монголи, а са друге стране је јасно да Србска раса има све наведене физичке карактеристике које се приписују наводним Хазарима (бела и светла кожа, црвена коса, плаве очи, висока и крупна тела).
1300. године наводни Хенрих фон Нојштат пише да су Хазари људи Гога и Магога, а у наводној средњовековној Немачкој (кажем наводној јер је Немачка настала крајем 19. века и није постојала у средњем веку) Хазаре називају црвеним јеврејима са црвеном косом и брадом.
Термин јевреј је термин који је измишљен у средњем веку, пре пар стотина година, јер у време када је наводно живео Исус није било никаквих јевреја, већ је наводно било наводних Јудејаца, а сам термин јевреј се везује за Хазаре, односно Ашкеназе који су су у средњем веку живели и Европи, а који никада нису живели у Јудеји. 
Што се тиче поменутог назива за наводне Хазаре који гласи "људи Гога и Магога" - ту треба разјаснити на шта се тачно он односи.
Званична лажна историја за Гога и Магога претпоставља да се ради о монголским племенима, што је опет погрешна теза.
Магог се спомиње у Библији и он је наводно Јафетов син, односно унук наводног библијског Ноја, који је заједно са својим синовима Јафетом, Семом и Хамом, и њиховим женама, успео да преживи велики потоп.
Наводно од Јафета, Сема и Хама потичу сви садашњи народи света, односно сви садашњи народи наводно представљају њихове потомке, па се сви народи света деле у три групе народа које су назване по Нојевим синовима.
Тако по званичним поделама имамо "јафетидску" групу народа, "семитску" групу народа, и "хамитску" групу народа.
Наводни Јафет, Магогов отац, је у овој причи битан, јер наводно Срби представљају његове потомке, па у Изороду (Изироту, Постању) Јафет представља Србе.
О Србима као Јафетовом потомцима пише и Мавро Орбини, који у свом делу "Краљевство Словена" каже: 
"Словени (Срби) као потомци Јафета, старијег Нојевог сина...".
О Србима као потмцима Јафета говоре и страни писци Samuel Hazzard Cross и Olgerd P. Sherbowitz-Wetzor, као и католички свештеник, доминикац фра Винко Прибојевић (који Србе назива измишљеним именом Словени).
Када се све ово има у виду, онда  је јасно да ни Магог не може бити никакав Монгол, већ да Магог као Јафетов син наводно представља или директног или побочног Србског предка.
Араби такође помињу Гога и Магога, па тако арабски назив за Гога и Магога гласи Је'џуџ и Ме'џуџ, и у тој њиховој причи Је'џуџ и Ме'џуџ представљају два народа или племена која се појављују са истока пред кијаметски (судњи) дан, и који пустоше муслиманске земље, а које ни "васкрсли" Исус тј. Иса (како га зову муслимани) неће моћи да заустави.
Међутим, у називима Је'џуџ и Ме'џуџ се налази "џуџ", а "џуџ" невероватно подсећа на један од погрдних назива за Србе који гласи "џуџа".
Наравно да и Ноје и Јафет (као и остали Нојеви синови и унуци ), и арабска прича, представљају измишљотине и подметачине Србској раси, јер су Србска раса и Србска цивилизација старије од ових измишљених библијско-кур'анских протагониста.
Ипак, остало је званично записано да Срби спадају у "индо-европску" групу народа (тачније евро-индијску јер се Србски ген из Србије ширио и по Европи и ка Индији - управо као што су европска истраживања хаплогенома потврдила да је хаплогеном Н1А1 најзаступљенији у делу мушке Србске популације и да се седиште тзв. лажно назване индо-европске цивилизиције налази на Балкану, у Србији), чији изворни назив гласи "Јафетиди".
Да се вратимо на порекло наводних Хазара.
Наводно се њихова држава простирала између Каспијског језера и Црног мора.
Међутим, на тим просторима су, у време наводног постојања хазарске државе од 7. до 10. века н.е., живели Скити, чија Скитија се простирала од Дона на истоку до Дунава на западу. 
Ко су били Скити?
Званична лажна наука нам не открива идентитет Скита, већ Ските дефинише као номадски народ, и Скитима званична лажна наука означава сва номадска и лутајућа племена.
Међутим, Јосиф Флавије за Ските, као и за већ поменуте Гога и Магога каже: 
"Магог оне који живе у њему зове Магогити, а који су од Грка названи Скити".
Пошто смо већ видели везу наводног Магога, сина Јафетовог, са Србима, и пошто су се Магогитима називали Скити, из тога јасно произилази да Скити имају везе са Србима, односно да су Скити у ствари Срби.
Да је тако, говори нам и само име Скити, које је настало из Србског глагола скитати, што се савршено уклапа у причу о скитачком, номадском, лутајућем народу.
Скитија се такође помиње под називом Сарматија, јер је име Сармати заменило име Скити.
Сармати се као назив употребљавало до 11. века н.е., и за Сармате је записано да су живели око Кавказа, Црног мора, Дона и Дњепра, па да су се касније раширили до Висле и Дунава, али нам званична лажна наука не открива идентитет Сармата.
Писац, историчар и лингвиста Павел Јозеф Шафарик (1795-1861), који је у свом делу "О пореклу Словена" истакао тврдњу да су сви Словени првобитно називани Србима, је у истом делу о Сарматима написао следеће: 
"Сарматски народ - то су Сирби", а такође је у свом делу приложио цитат једног католичког бискупа из 10. века који је записао: 
"За Сармате се каже да су се у то време звали Сирби".
Као што видимо, нигде ту нема ни помена Хазарима, Хазарији, Хазарстану, а одређени покушаји углављивања Хазара као монголско-турског племена од стране званичне лажне науке пропадају због описа тих наводних Хазара, где се види да расне и физичке карактеристике којима су описани не могу да припадају Монголима већ Србима, као и што повезивање монголско-турског племена са "људима Гога и Магога" нема никакву основу, јер је Магог, као син Јафетов, повезан са Србима, као што су са Србима повезани и Скити (Сармати) који су називани Магогитима.
Чак и Артур Кестлер, писац књиге "Тринаесто племе" која говори о Хазарима наводи да су наводни Хазари дошли са реке Волге и Кавказа, а не са реке Јордан и Канана.
Јасно је да су Сармати, односно Скити, некада били Срби, и то је оно што нам званична лажна наука свесно прећуткује из разлога што је право порекло наводних Хазара, тј. некадашњих Срба а потоњих Скита (Сармата), проузроковано искључиво одпадништвом од Србства због лажне религије .
Званично, наводни Хазари су пре примања јудаизма обожавали једног бога по имену Тенгри, коме су у ритуалима жртвовали коња.
Пошто случајности не постоје, и пошто смо већ видели да су наводни Хазари у ствари Скити, због тога не треба да изненађује готово истоветан запис везан за жртвовање коња који је оставио Страбон: 
"Меса-Гети су веровали у једног бога коме су као жртву приносили коња".
Меса-Гети је један од назива за Ските, односно људе Гога и Магога, а Херодот за Меса-Гете каже да су "скитско племе".
Поједини историчари кажу да је жртвовање коња богу било својствено свим Србским племенима тог доба, али оно што нам такви историчари прећуткују је чињеница да је такво веровање и да су такви ритуали били веровање и ритуали искључиво одпадничких Србских племена, који су управо због накарадних обичаја и веровања прогнани из Србства, јер само одпад од Србства може да ритуално жртвује животиње некаквом богу.
Самим тим је јасно да су Скити некада били Срби, који су приносећи крвне жртве постали поклоници култова таме, па су зато протерани из Србства и осуђени на номадски, скиталачки, луталачки живот, те су зато прозвани Скитима.
Такође, један од синонимних назива за Ските је Скоти (у једнини - Скот), тако да су Скоти, као одпадници од Србства, погрдно названи скотовима.
Но тај сининимни назив за Ските који гласи Скоти, а који је као погрдан назив додељен одпадницима протераним из Србства, такође асоцира и на Шкоте.
Званична лажна наука нам говори да су Келти (у које спадају данашњи Шкоти, Ирци, Велшани) насељавали простор Србије пре него што смо се ми Срби наводно доселили.
Наравно да је прича о досељавању Срба у Србију један фалсификат који је разбијен у парампарчад, и зато право питање треба да гласи: ко су Келти (као и ко су Германи, Романи, Скандинавци...?), а не ко су Срби.
Да су Хрвати, Црногорци, Македонци и "Бошњаци" у ствари некадашњи Срби - то је сваком касветном кристално јасно.
Иста је ствар и са Келтима.
Келти су такође некада били Срби, па су протерани из Србије и Србства.
Конкретно, Шкоти су пореклом Скити, односно Скоти, и та тврдња о њиховом скитском, тј. скотском, односно скотовском пореклу је изречена и написана од њих самих.
Наиме, у Шкотској је 5. априла 1320. године издат документ под називом Арбротска декларација (Declaration of Arbroath).
Арбротска декларација је била наручена и потписана од стране осморице шкотских ерлова и тридесет једног племића, укључујући представнике породица Ситон, Синклер и Грејем, и у том документу је дат приказ историје Шкота од њиховог порекла из Скитије и тамошњег преобраћања у хришћане под "светим" Андрејом.
Ствари су апсолутно јасне, и иако лажна званична наука Шкоте сврстава у Келте - Шкоти документовано сами за себе тврде да пореклом нису Келти већ Скити, тј. Скоти, односно скотови, одпадници од Срба.
Ирци, које лажна званична наука попут Шкота проглашава Келтима, такође нису Келти већ одпадници од Србства који су наводни хазарски а у ствари скитски тј. скотски, скотовски ритуал жртвовања коња практиковали и приликом церемоније крунисања свог краља.
Они би тада једну кобилу жртвовали и скували у води у којој би се новоустоличени краљ купао, пијући истовремено ту чорбу и једући месо жртвоване животиње.
Такође би се новокрунисани краљеви код Шкота и Ираца приликом церемоније крунисања и ритуално венчавали са богињом.
Што се тиче Велшана, који су такође од стране лажне званичне науке проглашени Келтима, њима се држава зове Wales, и више је него очевидно је да је то име узето по Валесу / Велесу, који је називан скотји бог.
Према томе, скот представља синоним за животињу, па сада постаје јасније зашто су одпадници који су протерани из Србства називани скотовима - разлог томе је деградација од свесног Србина на ниво скота, односно животиње.
Цела ова прича о одпадницима протераним из Србства подсећа на причу о прогнаним јеврејским племенима, попут племена Дан које је дошло до Ирске славећи богињу Дану - Даницу.
Обзиром да су јевреји (као и Хазари) измишљена категорија, самим тим никаква Јудеја није постојала и никаква измишљена јеврејска племена из ње нису могла бити прогнана.
Права истина гласи да је Србија та наводна Јудеја, а фалсификована званична лажна наука данас наводним Хазарима назива управо одпадничка Србска племена која су протерана из Србије и Србства.
Такође, лажна званична наука повезује наводне Хазаре са наводним јеврејима, и занемарује чињеницу да наводни јевреји сами себе народним именом називају Ибрис, што прочитано на њихов начин, са десна на лево, даје реч Сирби, а јасно је да су Сирби у ствари Срби, те да су наводни јевреји и наводни Хазари само једни од многобројних одпадника од Србства, и да су имена јевреји и Хазари само неке од измишљених категорија званичне лажне науке.
Међутим, велика већина данашњих Срба су само неми посматрачи или преписивачи и преносници туђих лажи, које највише одговарају онима који су их измислили и пласирали са једним јединим циљем - да се не сазна њихово право порекло.
Зато данас имамо ситуацију у којој уместо да се на "Хазаре" и остале беле одпаднике од Србства гледа као на нижу сорту коју су наши преци прогнали из Србства и назвали скотовима, на њих се, због материјалистичког погледа на свет у модерних Срба, гледа као на "успешне" који поседују гомиле новца и злата, па се модерни Срби све више клањају новцу и злату, иако новац представља само једну врсту шарене лаже (безвредни шарени папир), док злато представља само један од неплодних, па самим тим и безвредних комада земље.