четвртак, 26. март 2015.

ТEЛE-BИЗИJA = BИЗИJA ЗA ТEЛE / ТEЛAД / ТEЛИЋE


Теле-визија представља визију / призор за теле (телад, телиће), односно визију емитовану за затупљивање, заглупљивање и збуњивање како појединаца тако и широких народних маса.
Да би ово било јасније – употребићу једну нашу стару изреку.
Сви смо чули за нашу стару Србску изреку „гледа ко теле у шарена врата“ а која се односи на некога ко непрестано буљи у празно и потпуно је психички одсутан.
Очигледно је да се ова стара Србска изрека може применити на модерно доба у коме живимо и јасно је да се та изрека односи на буљење у теле-визор, где управо теле-визор (теле-визијски програм) представља „шарена врата“ (шарену лажу) а онај ко буљи у теле-визор („шарена врата“) за све време свог буљења постаје потпуно психички одсутан јер буљи у празно зато што је хипнотисан алфа и тета хипнотичким таласима који су саставни део теле-визијскe „чаролије“ и који се емитују из теле-визора који је јако прецизно, са јасном намером злом а никако случајно, дизајниран на начин да производи такве хипнотичке таласе.
Неко ће рећи да се кроз врата пролази, улази и излази па због тога теле-визор и теле-визијски програм не могу представљати никаква па самим тим ни „шарена врата“.
Такви нису у праву јер управо се путем теле-визора и теле-визијског програма (путем „шарених врата“) улази у свет покретних слика у коме царују лажи и фантазије које немају везе са стварним животом али нам сугеришу да је све могуће – само ако то желимо ми или наши најближи, поготово деца.
Теле-визијски програм (и сваки други програм попут школског, црквеног, научног итдитд ..) служи, као што му и само име лепо каже, управо за програмирање и захваљујући програмирању путем теле-визијског програма (односно путем помно одабраних дезинформација које теле-визијски програм емитује) ми данас имамо масе испрограмирано-дресираних конзумената и послушника.
На погубно деловање теле-визије на човечији мозак и човечију душу овде нећу да подсећам – о томе су написане гомиле радова и студија који су јавно доступни и у којима је све то јако добро описано.
Оно што ћу на крају рећи је следеће: свим електронским апаратима који су, наводно револуционарно, изменили животе људи у 20. веку је у прошлости претходила магија, па је апарат попут теле-визора продукт електромагије и зато не треба никога да чуди што свесни људи теле-визор називају „иконом зверином“ и што им је кристално јасно да је баш теле-визор (а не некакав измишљени хаарп који нико никада није ни видео) најпогубнији апарат за испирање мозга који већина човечанства држи у својим кућама и становима не слутећи ништа и настављајући свакодневно несвесно да гледа у теле-визор попут телета из старе Србске изреке које несвесно гледа у шарена врата.